На добър час!


Скъпи зрелостници,

          Вашият випуск е уникален не само защото за първи път в историята на училището завършвате средното си образование в елекронна среда, но и защото много от вас постигнаха уникални успехи в национален и международен мащаб.

          Благодарим ви за труда, който положихте, за всеотдайността и любознателността през учебните години,за обичта към вашите учители.

           Педагогическият екип на училището е убеден, че в бъдеще ви очакват още по-големи успехи.

 

           С вяра във вас – екипът на Профилирана природо-математическа гимназия „Никола Обрешков“.




           Your last day at school. At school… School has never been less normal than that......

 

           Мили момичета и момчета, Сигурно не знаете, че часовете с вас през тази учебна година ми носеха голяма радост и удовлетворение, защото вие олицетворявате всичко хубаво, което човек носи, когато е млад - красота, упоритост, трудолюбие и всеотдайност. Останете си винаги такива! Макар че в живота на доброто не винаги се отвръща с добро, силните личности не се страхуват да се раздават! Бъдете смели, следвайте и сбъдвайте дори и най-смелите мечти! Носете България в сърцето си винаги и навсякъде по света! Пожелавам ви много щастие и място на студентската скамейка през есента!
                                                                                                        П. Кутева

Незабравими и специални ! Започвам по този начин , защото именно това са и първите думи , с които ви свързвам . Но , думите са много ! За мен сте си специални , защото с вас ми беше и учителският дебют в пети клас . Няма да забравя........

"Ако владееш се....."